nuttige informatie

Contactgegevens
Al onze gegevens vindt u onderaan elke pagina. Aarzel niet contact met ons op te nemen.

 

Ligging
Het Green Park Hotel is centraal gelegen in België. Het ligt ten zuid-westen van de Europese hoofdstad Brussel.
Klik hier om het plannetje weer te geven. Om een routebeschrijving te downloaden, klikt u hier.

Om uw route online te plannen kan u op deze link klikken (u wordt doorverwezen naar ViaMichelin, waar het adres van het hotel reeds werd ingevuld). Op de volgende pagina's kan u dan kiezen om naar het hotel de rijden, of van hieruit opnieuw te vetrekken.

 

Omgeving
Het Green Park Hotel is gelegen in de gemeente Sint-Pieters-Leeuw, en kan rekenen op een heleboel bezienswaardigheden in de directe omgeving. Op zo'n vijf minuutjes wandelafstand vindt u het prachtige Coloma-park, gekend doorheen heel Vlaanderen voor z'n schitterende Rozentuin.
Op de website van de gemeente vindt u al heel wat informatie omtrent bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes, natuurgebieden en dergelijke onder de rubriek 'toerisme en recreatie'.
Het toerismebureau van de gemeente is te bereiken via dezelfde website, of via email (toerisme@sint-pieters-leeuw.be).

Ook op het gebied van sport biedt de gemeente en de omgeving u een hele waaier van mogelijkheden: op minder dan 5 km van het hotel is het gemeentezwembad gelegen, talrijke wandel-, fiets- en mountainbikeroutes werden voor u uitgestippeld en bewegwijzerd. Voor informatie over de sportfaciliteiten in de gemeente, kijkt u onder de rubriek 'cultuur, jeugd en sport' op de website van de gemeente.
In de directe omgeving kan u zwemmen, skiën (het hele jaar door op een buitenpiste), golfen, bowlen, vissen, fietsen, wandelen, ...

Voor toeristische informatie kan u ook altijd surfen naar de site van Vlaanderen Vakantieland, het Green Park Hotel is gelegen in de Groene Gordel.

Op zo'n 10 km afstand vindt u het gezellige winkelstadje Halle, met minstens eenmaal per week zijn markt. Ook voor een toeristische dienst in de omgeving kan u hier terecht.

De toeristische dienst voor het Pajottenland en de Zennevallei, vindt u op de website van de stad Halle.
De toeristische dienst voor de provincie Vlaams-Brabant vindt u op de website van deze provincie.

De Gordel, een heus evenement jaarlijks te beleven begin september rond Brussel. Waarom niet de grote gordelroute van 100 km op een ander moment verkennen? Deze route staat immers vast bewegwijzerd, en rijdt zelfs vlak voor de deur van het Green Park Hotel. Neem rustig de tijd voor deze toer rond Brussel, met mogelijke overnachting onderweg in het Green Park Hotel, waar u in alle rust kan genieten van de prachtige natuur, om te bekomen van de inspanning.

 

contactgegevens Green Park Hotel